Logo Hairview by Samantha

Kinderen

Het haar van je zoon of dochter laten knippen of het laten opsteken voor een feestje? Wij doen het allemaal in een relaxte sfeer.

Haar trimmen kind
Haar knippen jongen

Het haar van je kind in model

Van de allerkleinsten tot tieners, bij Hairview by Samantha gaat je zoon of dochter sowieso met een goed gevoel en een kapsel dat 100 % bij hem of haar past de deur uit. Je kind kan uit de talloze kappersboeken in ons salon inspiratie halen of een foto van z’n droomkapsel meebrengen.

Peuters en kleuters in het bijzonder stellen we helemaal op hun gemak en knippen we enkel in het bijzijn van mama of papa. Na afloop ontvangen ze van ons een heus knipdiploma, waardoor ze al naar hun volgende kappersbezoek zullen uitkijken.

Opsteekkapsels & haarvlechten

Qua technieken kunnen we klassiek knippen met een schaar of bepaalde stukken scheren met een tondeuse. Voor feestelijke gebeurtenissen (bv. communie- of lentefeesten) kunnen we het haar van je kind opsteken of invlechten.

Je bepaalt volledig zelf om apart met je kind binnen te springen of diens knipsessie met de jouwe te combineren. In het tweede geval zien ouder én kind er tegelijkertijd stralend uit!

Aarzel niet om ons telefonisch een seintje te geven om een afspraak in te plannen.

Haarvlechten