Logo Hairview by Samantha

Opsteken

Met een opsteekkapsel van Hairview by Samantha en bijbehorende make-up zie je er op elk event adembenemend uit.

Haar opsteken
Opgestoken dot

Magische opsteekkapsels

Bruiden die alle ogen op zich gericht willen hebben op hun grote dag of mensen die er op een feestje oogverblindend willen uitzien, meten we een spectaculair opsteekkapsel aan.

We kunnen je haar bijvoorbeeld krullen, stijlen of in vorm brengen met aangepaste lak. Als je je opsteekkapsel achteraf wil losmaken, gaat dat in een vingerknip dankzij onze handige tips.

Bruidskapsels op maat

Specifiek voor bruidskapsels nodigen we je vooraf uit in ons salon om een proefkapsel voor je te creëren. Op die manier kan je het ter plekke eenvoudig laten aanpassen en ben je zeker dat het er volledig uitziet zoals jij in gedachten had. Zodra je je kapsel goedgekeurd hebt, spreken we een uur op je trouwdag af waarop we je komen kappen. Dat doen we niet alleen tijdens onze reguliere openingstijden, maar wanneer dat jou het beste uitkomt.

Inclusief prachtige make-up

Als je dat wenst, kunnen we je trouwens eveneens maquilleren. Daarvoor gebruiken we louter make-up die je huid niet irriteert of uitdroogt.

De kleuren en producten bepaal je uiteraard zelf, maar wij staan graag voor je klaar met professioneel advies om kleuren met elkaar te matchen. Samen maken we van je bruiloft of evenement een dag om nooit meer te vergeten!

Prachtige make up